Teemmekö teille oman podcastin?

Autamme asiakkaitamme podcastien suunnittelussa, sisällöntuotannossa, käsikirjoittamisessa sekä teknisessä toteutuksessa. Propaganda Consultingilla on oma podcast-studio, jossa podcastit voidaan äänittää. Voimme myös toteuttaa podcastit yrityksen tiloissa tai muussa soveltuvassa tilassa.

Studio

Voit varata oman podcast-studion käyttöösi. Käytössäsi on ammattitason laitteistot ja vuokrahinnalla 55 e / tunti.  Saat tilan käyttöösi, niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset. Lopputuotteena saat valmiit äänitiedostot käyttöösi. Studiotila on noin 12 neliömetriä. Meillä on mahdollisuus myös videokuvaukseen, vaikka YouTube versiota varten. Kysy alla olevalla lomakkeella vapaita aikoja tai tiedustele lisää.

Laitteet

Studiosta löytyy Roden mikrofonit ja mikseri/tallennin. Mikrofoneille löytyy tarvittavat ständit ja jatkovarret. Saat käyttöösi kuulokkeet äänentarkkailua varten. Mahdollisia videoita varten meillä on Godox led-valaisimet, mahdollisuus käyttää taustakankaita ja haluamaasi rekvisiittaa.

Suunnittelu

Autamme asiakkaitamme podcastien suunnittelussa, sisällöntuotannossa, käsikirjoittamisessa sekä teknisessä toteutuksessa. Voimme auttaa myös podcastien jakamisessa toistopalveluihin sekä niiden markkinoinnissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.