Yrittäjyys luo hyvinvointia kaikille. Oli sitten yrittäjä tai ei. #yhdetpuheet podcast lähti road tripille ja matka päätyi Lahteen. Päijät-Hämeen Yrittäjien toimistolla tapasimme Yrittäjien toimitusjohtajan Heta Vihervirta-Vuontelon. Hetan kanssa koitimme selvittää, millainen epeli se sellainen yrittäjä oikein on? Millainen on yrittäjän sielunelämä ja kuka hullu alkaa yrittäjäksi? 
Lahti oli vuoden 2021 Ympäristöpääkaupunki. Fazer päätti sijoittaa uudet tehtaansa sinne. Lahteen investoidaan ja sinne halutaan sijoittaa liiketoimintaa. Mikä Lahdessa vetää ja miksi Lahti loistaa? Mitä Lahdessa on osattu tehdä toisin? Näiden lisäksi jutusteltiin muun muassa elinvoimasta, arvoista, hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Emmekä malttaneet olla muistelematta kokemuksiamme yhteisestä opinahjostamme ja tämän podcastin kumppanista eli Jyväskylän yliopiston Executive MBA koulutuksesta. 
#yhdetpuheet podcastin kumppanina on Jyväskylän Yliopiston Executive MBA. Menesty johtajana.  Katso lisää ja suunnittele oma opintosuunnitelma https://emba.jyu.fi/menesty-johtajana.

Kuuntele:

 

Katsele: